Gastenboek

Lees onderstaand de ervaringen van B&B Vergeet Me Niet of vul het onderstaande formulier in om uw ervaringen te delen.

Getoond: 1-6 van 6 resultaten.
Jetty en Chris Lambers

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in de 'Vergeet-me-niet'. Genoten van het heerlijke ontbijt . De bedden waren uitstekend en de service was buitengewoon! Wij komen zeker terug. De sinterklaas intocht was heel bijzonder daar in Blokzijl!

Berry van de Scheur

Berry en Ellen van de Scheur

berry.ellen@kpnmail.nl

De B&B van Jan en Jannie Langelaar is uitstekend. Goed gelegen in het mooie vestingstadje Blokzijl dat een perfecte uitvalbasis is voor de omliggende gebieden. Deze B&B heeft veel ruimte, is netjes en schoon en het ontbijt is een aanrader. Je loopt zo het centrum met de haven in (100 meter) Ook de gastvrijheid van Jan en Jannie is een pluspunt.

Fam. Curré

Wat een verrassing op een mooie locatie. Een prima prijs/ kwaliteit verhouding. Een ruim appartement voor 2 personen. Het keukentje kwam in ons geval heel goed uit. Door omstandigheden konden we daardoor ook "thuis" een maaltijd bereiden. De service en de ontbijtjes waren pico bello. En aan de Wifi wordt gewerkt. Dit adres houden we in ons boekje!

Conny van Geerenstein

Heerlijke week vakantie gehad in B&B Vergeet me niet. Zeer vriendelijke ontvangst en voor de hond lag er zelfs een zak hondenkoekjes klaar. De B&B ligt prachtig gelegen aan het water en toch midden in het gezellige Blokzijl bij de haven en gezellige terrasjes. Heerlijke wandelingen gemaakt in de prachtige omgeving van Blokzijl. Nog lang niet alles gezien in de omgeving dus ik kom zeker nog eens terug.

J. Ovaa

Gezellige ontvangst door de nieuwe eigenaren
Goed en verzorgt ontbijt
Leuke B en B in het centrum van Blokzijl

Verbeterpunt(en)
De nieuwe eigenaren gaan verbouwen, dus het zal vast en zeker nog mooier en moderner worden.

fam. Hak

Een weekendje weg met een vriendelijk ontvangst door de gastvrouw en gastheer, die er alles aan doen om de gasten op en top te voorzien van service en gastvrijheid.
Het appartement ligt op een hele mooie locatie.